Planleggere for europaturen

Disse ruteplanleggerne skal kunne hjelpe deg med både norgesreisen, og med planleggingen av europaferien. Men i hvilken grad de faktisk kommer til nytte, er svært varierende.

Planleggere for europaturen
Publisert
Sist oppdatert

Maporama

Virker lovende, men skal vi finne fram i tettbygde strøk i byer, vil vi ha ruteforklaringer med veinavn og ikke veinummer. Du kan velge framkomstmiddel; bil, offentlig kommunikasjon eller til fots. Vi forsøkte oss på "til fots" Oslo-Trondheim, men fikk da denne beskjeden: Umulig å definere en rute med dette transportmiddelet. Maporama foreslår ruten med bil.

Har kart og skreven rutebeskrivelse, men det er ikke lett å skjønne hvor man er ut i fra verken kartet eller rutebeskrivelsen.

Finner ikke ruten Trondheim-København; "Umulig å definere en rute mellom de to adressene"

Du kan velge språk, blant annet norsk. Ingen tilleggsinformasjon.

    Totalinntrykk: 1Dårlig kart, dårlige veibeskrivelser og at ruteplanleggeren anser det som umulig å finne veien mellom Trondheim og Oslo, sier jo sitt ...

    Ekstern lenke: Maporama

RAC Route Planner

Finner ikke våre norske gateadresser, kan kun vise vei mellom byene.

Kan velge hvilken type rute du ønsker: kortest eller raskest, bomveger eller andre veger, med eller uten dine definerte mellomstasjoner. Og du kan velge hvor detaljert du vil ha beskrivelsen. Kan fås lite detaljert, og med detaljkart for hvert knutepunkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer