Playa del Playaso - varm nakenhet

Tekst: Vibeke Montero Foto: www.photito.com/ Spencer Montero

Publisert
Sist oppdatert
Myk sand og kalde drinker ... Foto: www.photito.com/ Spencer Montero
Myk sand og kalde drinker ... Foto: www.photito.com/ Spencer Montero Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


En av mange strender i nasjonalparken som ligger øde til mellom klipper og ørken. Den eneste måten å komme seg til disse strendene på er på grusveier som herjer stygt med bilens understell, eller eventuelt tilbyr helbredende fotmassasje. Men det er akkurat dette Cabo de Gata handler om; paradisiske omgivelser svøpt i hvit sand, krystallklart vann som holder minst 25 grader sommerstid, og den befriende følelsen av å ha det hele nesten for deg selv. Playa del Playaso ligger ti minutter med bil fra Las Negras og byr på en primitiv strandbar som tryller fram rosa drinker med isbiter og skikkelig god paella.

Nudisme er utbredt i hele nasjonalparken, men virker på ingen måte påtrengende ettersom sild-i-tønne-forholdene man er vant med fra andre spanske strender ikke forekommer her. Selv som ikke-nudist kan man fristes til å kaste klærne. Det er noe med den urørte naturen som får en til å føle seg unødvendig sivilisert når man insisterer på å åle seg inn i trange badekostymer bak glorete strandhåndklær.

Videre til Agua Amarga - litt storby ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer