Populær moro

Som du ser av listen toppsakene måned for måned er "test deg selv" i forskjellige varianter svært populært. Også annen moro slår an.

Publisert
Sist oppdatert


Fra bunader til toaletthistorier og drikkekultur: Her er de desidert mest populære selvtestene og humorartiklene. Du kommer til artiklene ved å klikke på overskriftene. Benytt sjansen - sjekk ut morosakene og testene du ikke har fått med deg.

Populær moro
Populær moro
Populær moro
Populær moro
Populær moro

Les mer under annonsen.

Test deg selv

Kjenner du drikkekulturen?

TEST DEG SELV: Hvordan drikker man tequila, hvor drikker man raki, og hva er grønn vin? Sjekk hva du vet om drikkekultur verden rundt.

Global synstest

TEST DEG SELV: Hvor ligger dette? Naviger verden rundt i bilder, og se hvor mye du kjenner igjen fra kloden.

Hvor hører bunadene hjemme?

TEST DEG SELV: Fra Gol eller Øvre Hallingdal? Fra Setesdal eller Telemark? Hvem hører hjemme hvor? Test deg selv i bunadsgeografi.

Er du helt propell?

TEST DEG SELV: Super flipper, brødrene Wright og Boeing Boeing. Ta helt av med den store flytesten.

Test deg selv i overtro

TEST DEG SELV: Fredag den 13. og svarte katter bringer ulykke her hjemme. Men hva tror de i resten av verden? Test hva du vet om overtro jorden rundt.

Morosaker

Populær moro
Populær moro
Populær moro
Populær moro
Populær moro

Sære saker til turen

REISEDINGSER: Hjelpemidler som gjør at damer kan tisse stående? Elektriske negletørkere? Oppblåsbare potter for voksne? Reisedingsenes verden er bisarr - se det merkverdige utvalget.

Dritvittige dohistorier

DOHUMOR: Fra oppvarmede toalettringer og automatisk bakspyling - til gebrekkelige fellestoaletter og simple hull. Her er utrolige dohistorier verden rundt.

Geniale narrestreker

LURT: Lar du deg narre av historien om årets spaghetti-innhøsting? Og kunne du tenkt deg å kjøpe en venstrehånds-burger? Her er noen av verdens lureste aprilspøker.

Slik driter vi på draget i utlandet

OOOPS: Visste du at nordmenn kjører med griser i dekkene? Ikke vi heller, før vi så språktabber fra norske reisende. Her er bevisene på at kommunikasjon såvisst er en kunst.

I always rape after dinner

TABBER: Det er ikke bra med en liten "rape after dinner". Få med deg norske reisendes største bommerter på tur.


Les videre i artikkelen:

  • De mest leste artiklene, måned for måned

  • Populært med pris i fokus
  • Tilbake til hovedartikkelen og bildespesialene
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer