Populært med nakencruise

Du slipper i hvert fall å pakke med deg så mange klær.

Faksimilie fra Bare Necessities nettside.
Faksimilie fra Bare Necessities nettside. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede må innrømme at jeg lenge har sett på cruise som en litt småharry ferieform, spesielt egnet for buffet-elskende pensjonister med lilla hår. De siste årene ser likevel cruiseferie ut til å ha blitt mer akseptert, også hos yngre deler av befolkningen, så det er mulig jeg snart blir nødt til å prøve selv.

Nakencruise er imidlertid ikke helt øverst på min egen prioriteringsliste, men alle er heldigvis ikke som meg.

Populære temareiser

I følge Aftonbladet er nemlig nakenreiser en reisenisje som blir stadig mer populær, noe selskapet «Bare Necessities» bør kunne mye om - de har nemlig arrangert nakenreiser i 20 år.

I følge selskapet selv har de stort sett bare fullbookede skip, og de påstår også at 70% av gjestene kommer tilbake. Det er altså tydeligvis mange som lar seg friste.

Les også: Kjøreregler for deg som vil bade uten tekstiler

DinSide omtalte selskapet første gang i 2007, og i den artikkelen hadde vi også en avstemming der leserne kunne si hvilke temacruise som passet dem best. Vi lar resultatet tale for seg, nakencruise fikk hele 54% av stemmene (totalt 825).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.