Porno for feriefantasien

Bora Bora, Malaysia, Maldivene - hytter på stylter i vannet er den ultimate feireluksus.

Sydhavsluksus på påler, Tahiti. Foto: Taha'a Pearl Beach Resort & Spa
Sydhavsluksus på påler, Tahiti. Foto: Taha'a Pearl Beach Resort & Spa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, vi innrømmer det. Vi er noen skikkelige luksusgnomer, om enn noe uforløste. Over alt annet i verden (nesten) drømmer vi om å residere midt ute i en turkis lagune, blant boblende bad og kingsize senger med kritthvite lakener; et sted der bare gulvplanker og trepåler skiller oss fra de sydhavssalte bølgene. Til nød kan vi ta til takke med beliggenhet på stranden, så lenge bølgenes beroligende pludring er i barfot nærhet. Men hvor skal vi dra for å oppleve dette? Vi har lekt virtuelle turister, og gravd frem noen av de mest sexy sydhavshyttene - fra Malaysia til Maldivene.

Bølgeskvulp og palmesus - her er bildene av ferieluksusen

Disse spesielle hotelltypene krever spesielle forhold. Surfestrender med vind og bølger er lite forenelige med luksus på påler i vannet. Det må være høy temperatur, moderat tidevann og lav bølgeføring for å unngå at hytteluksusen vil havne på nærmeste strand, duppende som et lass fliser, ved første og beste uvær.

Stillehavet

Vi har funnet pålehytter i luksusvarianter mange steder i verden. Både Malaysia, Maldivene, Fransk Polynesia og Samoa er representert i bildespesialen. Det finnes også varianter over temaet i Mexico, Honduras, Fiji, Cookøyene og Tonga mellom andre. Men det er først og fremst Stillehavet som er kjent for denne hotellvarianten, og de fleste som tilbyr slike overnattingssteder satser stort på bryllupsreisende og dykkerturister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer