Porno testikkelfest

Av med klærne, ut med testiklene og puppene. Det synes å være en av hovedaktivitetene på Montanas testikkelfestival.

Publisert
Sist oppdatert
Skal det være en Rocy Mountain Oyster? På testikkelfestival i Montana.
Skal det være en Rocy Mountain Oyster? På testikkelfestival i Montana. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Festivalen er til ære for oksetestiklene, og er et årlig arrangement i Clinton, Montana. Startskuddet for årets festival, som for øvrig er den 20. testikkelfestivalen her, gikk torsdag 19. september. Her kan du få en smak av testikler og andre smakfulle og smakløse aktiviteter frem til mandag 23. september.

Frivole aktiviteter

Det er oksetestiklene som skal være hovedelement i feiringen, men dersom du tar turen til Clinton vil du nok oppleve at det er andre aktiviteter som er vel så fremtredende. Så frivole kan aktivitetene være, at turistinformasjonen i Montana opplyser at:

«This event is for mature audiences, probably not suitable for children under 21 years of age.» - altså: denne begivenheten er for et voksent publikum, sannsynligvis ikke passende for barn under 21 år.

Det er dessuten 21-årsgrense og krav til identifikasjonspapirer, for å slippe inn på området.

Bingo og ballebiting

Mannen bak denne noe uortodokse festivalen, heter Rod Lincoln. I et informasjonsskriv sier han at ”alle steder burde ha sin spesielle begivenhet, og dette er vår.” På 20 år har festivalen vokst fra en ansamling av 300 testikkelelskere, til over 8.000 entusiastiske deltagere.

I løpet av festivalens fem dager, kan du delta på sjarmerende aktiviteter som:

 • Kroppsmaling - innta scenen og mal din favorittkroppsdel med selvlysende maling.
 • Bullshit bingo - en oksekalv leies rundt et stort bingobrett, og den som har kjøpt ruten der kalven gjør fra seg, er vinneren. Innsats: $5, premie: $100.
 • Wet T-shirt konkurranse - dette punktet krever kanskje ikke nærmere forklaring. Men programmet sier at dette er en stor begivenhet, og at T-skjortene som oftest ikke beholdes på veldig lenge.
 • Hårete brystkasse konkurranse - mannfolkene viser fram sin hårete brystkasse til jubel for kvinnene.
 • ”Bite the Ball” motorsykkelkonkurranse - MC-føreren og hans gjerne lettkledde passasjer forsøker å bite en hengende testikkel, mens sykkelen er i fart.
 • Ole’ Testy - en treokse i originalstørrelse settes ut i baren, og folk klatrer opp på den og skåler for festivalen. Ifølge programmet tar den som vil utbringe skålen gjerne av seg klærne i samme slengen – uvisst av hvilken grunn. Igjen ifølge programmet, skal dette være festivalens favorittbegivenhet.
 • All denne avkledningen skjerper sikkert appetitten, og på tallerkenen ligger festivalens stjerne: The Rocky Mountain Oyster. Oksetestiklene kalles altså Rocky Mountains østers på disse breddegrader – og du får dem ølbakt og frityrstekt.

  Hvor og når

  Fristet til å kaste klærne, spille drittbingo og sette tennene i ferske baller? Da bør du ta turen til Clinton:

  Sted:The Rock Creek Lodge Restaurant i Clinton, Montana.
  Tid: 19. – 23. september 2002, fra 0800 til 0200 hver dag.
  Pris: $10 i generell entré for alle fem dagene.
  Turistinformasjon: Travel Montana

 • Her er Clinton
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer