Postkortsjarm i Florida

Solskinnsstaten har evig sommer og virker forlokkende på solhungrige nordmenn. Se vår fristende bildespesial fra en av Floridas fremste turistmagneter, Fort Lauderdale.

Publisert
Sist oppdatert
Ved Fort Lauderdale kan du finne veien ut i sumpene med båt. Foto: Sunny.org
Ved Fort Lauderdale kan du finne veien ut i sumpene med båt. Foto: Sunny.org Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Love it, sier Mette som har vært i Fort Lauderdale to ganger. Hun skriver i DinSides reiseguide om kanalbyen i Florida:

- Jeg anbefaler alle slags typer mennesker å dra dit¸ og spesielt barnefamilier.

 • Se bildene fra Fort Lauderdale her
 • Vannet råder grunnen

  Med temperaturer mellom 21 og 32 grader i vannet, slipper du å bekymre deg for krympetendenser i badebuksene. Og vannet fortsetter like inn i byen. Tro ikke at du kan manøvrere gatene her ved å legge bilen i riktig retning og regne med å treffe mål. Du kommer nemlig ikke langt før en idyllisk vannvei eller dam tvinger deg til kursendring. Om hvert kontinent kan sies å ha sin parallell til Venezia, er dette den amerikanske utgaven. Likevel beskrives byen som et paradis for deg som gjerne kruser rundt i bil. Her kan du kjøre langs den solbakede kystlinjen eller nyte kanalbreddene, du kan ragge gjennom den moderne bykjernen eller snegle forbi de superdandy butikkene på Las Olas Boulevard.

  Fontenen ligger i byens moderne sentrum. Foto: Sunny.org
  Fontenen ligger i byens moderne sentrum. Foto: Sunny.org Vis mer

  - Du MÅ ha bil¸ ellers er det nesten umulig å komme seg fra sted til sted¸ siden det er lange avstander, råder Mette i DinSides Reiseguide.

  Nord for Miami

  Fort Lauderdale er en populær turistby både for amerikanere og tilreisende turister. Den ligger på Floridas østkyst, like nord for Miami. Byen består av øyer adskilt av kanaler og vannveier. Ved sjøen ligger nesten fire mil med strender. Her kan du også dykke på ett av de få korallrev du kan nå fra land i USA.

 • Se bildene her
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer