Postkortsjarm i Florida

Solskinnsstaten har evig sommer og virker forlokkende på solhungrige nordmenn. Se vår fristende bildespesial fra en av Floridas fremste turistmagneter, Fort Lauderdale.

Publisert
Sist oppdatert

- Love it, sier Mette som har vært i Fort Lauderdale to ganger. Hun skriver i DinSides reiseguide om kanalbyen i Florida:

- Jeg anbefaler alle slags typer mennesker å dra dit¸ og spesielt barnefamilier.

Se bildene fra Fort Lauderdale her

Vannet råder grunnen

Med temperaturer mellom 21 og 32 grader i vannet, slipper du å bekymre deg for krympetendenser i badebuksene. Og vannet fortsetter like inn i byen. Tro ikke at du kan manøvrere gatene her ved å legge bilen i riktig retning og regne med å treffe mål. Du kommer nemlig ikke langt før en idyllisk vannvei eller dam tvinger deg til kursendring. Om hvert kontinent kan sies å ha sin parallell til Venezia, er dette den amerikanske utgaven. Likevel beskrives byen som et paradis for deg som gjerne kruser rundt i bil. Her kan du kjøre langs den solbakede kystlinjen eller nyte kanalbreddene, du kan ragge gjennom den moderne bykjernen eller snegle forbi de superdandy butikkene på Las Olas Boulevard.

- Du MÅ ha bil¸ ellers er det nesten umulig å komme seg fra sted til sted¸ siden det er lange avstander, råder Mette i DinSides Reiseguide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer