Praktisk, faktisk

Små, nyttige ting som vi kan forestille oss å savne fra tid til annen.

Publisert
Sist oppdatert
NiteOwl heter denne lille lampen som også fungerer som bokmerke. Fra Lumatec. Foto: Lumatec
NiteOwl heter denne lille lampen som også fungerer som bokmerke. Fra Lumatec. Foto: Lumatec Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Bli lys

Du vil lese, men sengekameraten eller sidepassasjeren vil sove? Løsningen kan være en boklampe, som for eksempel denne som heter NiteOwl. Med lyspære som gir deg cirka 70 timers leselys, burde du kunne nå gjennom et lite bibliotek. Dessuten kan den også brukes som bokmerke.

Prisanslag: 19,95 i nettbutikken, som tilsvarer omkring 145 kroner.

Ekstern lenke:

 • Denne fant vi hos Lumatec.
 • Mmmmat

  Det er lenge siden vi har sett et så elegant sett for matglade reisende. Her har du alt du trenger i en liten pakke, inkludert korkåpner, flaskejekk, skarp kniv, boksåpner og mikrobeholdere for salt og pepper. The Food Tool kalles denne lite omfavnsrike gadgeten. 15 cm er lengden på hele pakka i sammenlagt tilstand. Et spennende alternativ til den gode gamle lommekniven?

  Prisanslag: 36 dollar, eller 260 kroner.

  Ekstern lenke:

 • Mer finner du hos Zelco.
 • Nei, dette er ikke en luftmadrass, men en oppblåsbar og vanntett pose for dine elektroniske hjelpere. Fra Bwana. Foto: Bwana
  Nei, dette er ikke en luftmadrass, men en oppblåsbar og vanntett pose for dine elektroniske hjelpere. Fra Bwana. Foto: Bwana Vis mer


  Vanntette greier

  De er vanntette, de flyter, de skal tåle påkjenninger som innholdet ikke vil overleve. Beskyttelsesposer i oppblåsbart og vannsikkert materiale kan brukes til å sikre alt fra solbriller (så de ikke drukner) til mobiltelefoner (så de ikke blir ødelagt av fuktighet). Snø, regn, sand og badevann skal ikke lenger bli fatalt for dine delikate elektroniske hjelpere.

  Bwana heter selskapet som har en helt egen vri på denne formen for produkter. ISO-sertifisert er de også. Men priser har vi ikke greid å finne.

  Ekstern lenke:

 • Her er mer informasjon fra Bwana
 • Andre vanntette alternativer tilpasset pakkingen finner vi hos Eagle Creek. Her får du for eksempels søletette toalettmapper. Endelig en slutt på at lekke sjampoflasker og ødelagte aftershaver herper hele innholdet i ryggsekken. Fås hos mange forskjellige reisebutikker på nett, for eksempel Le TravelStore.

  Prisanslag: Fra omkring 50 kroner.

  Eksterne lenker:

 • Finn ut mer hos Eagle Creek

 • Her er et av stedene som selger produktene: Le TravelStore

  Her ser du bilder av produktene.

  Få også med deg

  sokker med lommer, knebeskyttere og oppblåsbar førsteklasse.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer