Praktiske tips

Tekst: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert

Slik kommer du dit

Dersom du ikke har tilgang på helikopter er sjøveien det eneste alternativet for å komme seg til dette ferieparadiset. Fra Sicilia går det ferger fra både Palermo og Milazzo, så du kan fly til både Palermo og Catania, som ligger cirka 85 kilometer sør for Milazzo. En annen mulighet er å fly til Napoli og ta fergen derfra.

Overnatting

Det kryr av overnattingssteder på øyene. Du kan velge mellom å leie rom, leilighet eller hus, eller bo på hotell. Hvis du vil bo på hotell lønner det seg å bestille på forhånd. Hvis du vil leie privat er ikke dette nødvendig. Akkurat som på de greske øyene står vertene klare på kaia når fergene ankommer for å kapre gjester. Bare husk at overnatting er dyrest i august, når halve Italia invaderer øyene.

Eksterne lenker:

 • Sjekk Info Eolie for generell informasjon om øygruppa.
 • For overnattingsmuligheter gå til Sicily Hotels eller Holiday Housing
 • Dersom du vil ha Lipari som base kan du finne bosted gjennom Arcipelago Immobiliare.
 • Se bildene fra dette flotte øyriket

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer