PramPack redder bagasjen din

Alle småbarnsforeldres drømmedings.

Så enkelt kan det gjøres. Foto: Marita Børresen/PramPack
Så enkelt kan det gjøres. Foto: Marita Børresen/PramPack Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du ut og fly med småbarna? Og må ta med deg barnevognen?

Det er like spennende hver gang man sender avgårde barnevognen eller trillevognen som bagasje når man skal ut og fly. Kommer den frem med alle hjul på plass? Går det an å slå den opp igjen, eller har røff behandling gjort at den er blitt helt skjev?

Vel, det trenger du ikke lenger bekymre deg for hvis du går til anskaffelse av en PramPack. PramPack er en trillebag spesielt laget for barnevogner. Klapp barnevognen sammen, og legg den inni Pram Pack. Den spileforsterkede trillebagen gjør det enkelt å få med seg vognen, og beskytter den under transporten.

PramPack har plass til både store duovogner og små trehjulinger. Og det fine er at når du ikke bruker den, kan du rulle PramPack sammen som et liggeunderlag. Både Norwegian og SAS godkjenner PramPack som såkalt hard emballasje for barnevogn.

Norsk idé

Enda bedre er det at PramPack er en norsk oppfinnelse. Gründer Anne Morkemo kom på ideen da hun under en tre måneder lang jordomreise med sin baby opplevde at barnevognen ble mer og mer ødelagt, og skapte problemer for gjennomføringen av turen. Morkemo bestemte seg for å utvikle et produkt som ville forhindre dette, da hun ikke fant noe slikt på markedet. I juni 2009 ble PramPack lansert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.