Prisbomber til varmen

Lei av treg vår og grå skyer? Ta billigveien til Syden - nå er lavprisene på rekordnivå for året så langt.

Publisert
Sist oppdatert

Årsbeste på lavpris fra charterselskapene denne uken. Og muligheter for kupp hos et av billigflyselskapene, som lanserer auksjon. Det er noen av godbitene i vår oppsummering av hvilke reisekupp du kan gjøre denne uken.

Prisene kan forandre seg fra time til time, det samme kan tilbudte reisemål. Det kan derfor lønne seg å følge med på restplassene i vår oppdaterte oversikt, eller bestille varsling på SMS, direkte til din mobiltelefon.

Skroll ned for merVi har funnet årets hittil billigste reise denne uken. Kan du reise fra Oslo på søndag, slipper du med 798 kroner for en uke til Rhodos.

Reisekupp fra Oslo

Som vanlig er det hovedstaden som kan vise til de laveste reiseprisene. Men denne uken kan også tromsøværinger fryde seg over et realt lavprissjokk. En uke på Mallorca - med hotell - til 1.295. Det er et prisnivå vi ikke ser ofte fra landets nordligste flyplasser.

Reisekupp fra hele landet

Ikke spesielt mye å hente på å reise fra Sverige nå, med så lave priser i Norge. Vi finner priser ned i under 600 svenske kroner, det tilsvarer i overkant av 500 norske kroner. Billig, men kanskje ikke så billig at det forsvarer en tur til Stockholm for å reise derfra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer