Prisbomber til varmen

Lei av treg vår og grå skyer? Ta billigveien til Syden - nå er lavprisene på rekordnivå for året så langt.

Publisert
Sist oppdatert

Ferie

Vurderer du å hoppe på en billigreise nå? (Avsluttet)
Ja, absolutt(52%) 236
Skulle gjerne, men har ikke tid(44%) 203
Nei, godt å være hjemme(4%) 19
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Årsbeste på lavpris fra charterselskapene denne uken. Og muligheter for kupp hos et av billigflyselskapene, som lanserer auksjon. Det er noen av godbitene i vår oppsummering av hvilke reisekupp du kan gjøre denne uken.

Prisene kan forandre seg fra time til time, det samme kan tilbudte reisemål. Det kan derfor lønne seg å følge med på restplassene i vår oppdaterte oversikt, eller bestille varsling på SMS, direkte til din mobiltelefon.

Skroll ned for mer

Vi har funnet årets hittil billigste reise denne uken. Kan du reise fra Oslo på søndag, slipper du med 798 kroner for en uke til Rhodos.

 • Reisekupp fra Oslo
 • Grå maidager i Norge, eller billig sydenferie? Illustrasjonsfoto: Hans-Jørgen Berg Foto: Hans-Jørgen Berg
  Grå maidager i Norge, eller billig sydenferie? Illustrasjonsfoto: Hans-Jørgen Berg Foto: Hans-Jørgen Berg Vis mer


  Som vanlig er det hovedstaden som kan vise til de laveste reiseprisene. Men denne uken kan også tromsøværinger fryde seg over et realt lavprissjokk. En uke på Mallorca - med hotell - til 1.295. Det er et prisnivå vi ikke ser ofte fra landets nordligste flyplasser.

 • Reisekupp fra hele landet
 • Ikke spesielt mye å hente på å reise fra Sverige nå, med så lave priser i Norge. Vi finner priser ned i under 600 svenske kroner, det tilsvarer i overkant av 500 norske kroner. Billig, men kanskje ikke så billig at det forsvarer en tur til Stockholm for å reise derfra.

  Auksjoner og nye ruter

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Forrige uke kunngjorde Norwegian sin nye rutesatsning til London. Dermed får Ryanair konkurranse om lavpristuristene til den britiske hovedstaden.

  Denne uken følger det andre "norske" lavprisselskapet på med nye tilbud - hos Sterling kan du nå handle utvalgte reiser på auksjon. Kanskje greier du å presse prisen på drømmeferien? Første auksjonsobjekt ut er reiser til Milano i månedskiftet mai-juni.

  Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer