Prisdump på femstjerners i London

Nå dumpes prisene på luksusovernatting i London.

Femstjernershotellet Grange City Hotel tilbyr dobbeltrom til 790 kr natten. Foto: Grange Hotels
Femstjernershotellet Grange City Hotel tilbyr dobbeltrom til 790 kr natten. Foto: Grange Hotels Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse krisetider sliter luksushotellene med å fylle opp rommene sine. Resultatet er at de tvinges til å sette ned prisene på overnattingen betraktelig.

DinSide har tidligere skrevet at du nå får mye mer for pengene - du får femstjerners søvn til 800 kr, noe en prisundersøkelse gjort av Hotels.com viste. I denne saken poengterte vi at prisdumpingen ikke gjaldt de aller mest populære storbyene, for eksempel London.

Innsidetips til London

London calling

Nå er ståa en annen, i hvert fall for Londons del. Guardian.co.uk kunne melde om at det forrige helg var billigere å bo på et femstjerners hotell enn hos Travelodge, en billigkjede med helt enkle hotellrom.

Guardian ble tilbudt et rom på Travelodge i Covent Garden til 102,50 pund (cirka 1.015 kroner), mens et rom på femstjernershotellet Grange Holborn, bare fem minutters gange unna, kostet 86,25 pund (cirka 854 kroner). Vi fant et femstjerners hotellrom til 790 kr natten - se listen under.

I tillegg fant Guardian hotellrom på følgende femstjerners hoteller: The Waldorf til 129 pund (cirka 1.270 kr), Westbury Mayfair til 114 pund (cirka 1.125 kr) og The Landmark til 140 pund (cirka 1.380 kroner).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer