Prisene på skistedene

Vi gir deg oversikten på prisene hos 26 av de største skistedene landet. Er du klar for bakkene i år?

Publisert
Sist oppdatert

Noen skisteder har åpnet bakkene eller deler av bakkene for vinteren allerede. Under gir vi deg en oversikt over prisene på 26 av Norges største skisentre. Prisene varierer en del, de som har mest å tilby av bakker tar også høyest pris, men det er ikke gitt at sesongen er lengst disse stedene.

Billig eller dyrt - bra eller dårlig?

Kvaliteten på skistedene kan variere stort ut fra føreforhold og rett og slett bakkekvaliteten. Det kan ofte være vanskelig å bestemme seg for å hva slags heiskort man skal kjøpe. Hvor mye må man stå for at det skal lønne seg?

Det dyreste sesongkortet selges på Hemsedal. For at sesongkort her skal lønne seg, må du beregne 14 dager i løypa. Feirer du jul, nyttår og påske på Hemsedal, samt legger vinterferien der, tjener du raskt inn sesongkortet i forhold til dagskort og andre alternativer. Skal du veksle mellom stedene er Vinterlandkortet kun 105 kroner dyrere enn sesongkortet på Hemsedal. Kanskje dette er et godt alternativ til sesongkortene i området?

Sirdal har det billigste sesongkortet og billigste dagskortet. For å tjene inn sesongkortet trenger du å stå 12 dager i bakken i Sirdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer