Juleferie:

Prisene stuper

Nå kan du gjøre et priskupp til norske feriefavoritter i jula.

SOL OG VARME: Mange ønsker sol og varme fremfor snø og kulde i jula. Foto: Odd Roar Lange
SOL OG VARME: Mange ønsker sol og varme fremfor snø og kulde i jula. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om sol og varme fremfor frosne bilvinduer og glatte fortau? Eller om en middag på en uterestaurant ved ved en varm strand fremfor matpakke og termos til fjells i Norge? Da spørs det om du ikke skal ta en kikk på prisene på sydenturer de nærmeste ukene.

For selv om charterselskapene har halvert antall flyavganger og flyseter til «syden» i jule- og nyttårshelgen så er det fortsatt så mange usolgte turer at prisene på mange reiser er halvert. Det er muligheter til å gjøre et julekupp til norske feriefavoritter.

Men vær samtidig klar over at dårlig salg også kan føre til at turer bli avlyst. Dermed kan det bli hjemmejul med regntøy og paraply selv om du hadde sett for deg solseng, strandliv og paraplydrinker.

Færre fly

- Vi har redusert antall flyseter med 50 prosent i forhold til et normalår, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo.

- Samtidig har vi fylt like mange seter per fly som før pandemien. Vi har fjernet Thailand fra vinterprogrammet og ser at etterspørselen er størst til reisemål som Kanariøyene og Arabiske Emirater. Men det er fortsatt en del ledige seter, sier Rivera.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer