Sydenferie

Prisene stuper

Enkle grep som sikrer deg en billigere ferie.

PRISENE STUPER: Det blir langt billigere å reise til en rekke feriefavoritter, for eksempel den greske favoritten Kreta. Foto: Georgios Tsichlis / Shutterstock / NTB
PRISENE STUPER: Det blir langt billigere å reise til en rekke feriefavoritter, for eksempel den greske favoritten Kreta. Foto: Georgios Tsichlis / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ikke planlagt sommerferien ennå? Da er dette gode nyheter. I alle fall hvis en solferie til Syden frister. For nå slipper reisearrangørene vårens store kampanjer og prisene stuper på mange attraktive reiser.

Dermed har du mulighet til å gjøre et riktig godt sydenkupp de nærmeste dagene.

Hva er smartest?

Noen satt klare ved tastaturet da charterselskapene slapp sine kampanjepriser i romjula. For noen er det viktig å kapre reiser til det helt spesielle reisemålet eller hotellet, og da er det smart å være tidlig ute.

Hvis man, i motsatt fall, er mer opptatt av de laveste prisene så er restplasser som slippes i mai og juni verd å vente på. I alle fall dersom man er fleksibel på reisemål.

Når charterarrangørene har sine påskekampanjer er det først og fremst reiser i siste halvdel av ferien som slippes til dumpingpriser. Prisene er satt ned med 2-3000 kroner, og du finner reiser til feriesteder i Hellas, Bulgaria, Tyrkia, Spania og Kypros.

Derfor er det slik

Nordmenn bruker gjerne feriedager til å planlegge den neste ferien, og dette vet både hotellene, flyselskapene og reisearrangørene. Derfor bør du ha øynene åpne for billige sommerreiser akkurat nå. Det er smart å registrere seg for nyhetsbrev hos de ulike aktørene, slik at du får varsel når kampanjene starter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer