Priser fra Norge

Prisene er annonsert rimeligste bilpakke. Hva du må ut med for reisen, vil avhenge av tilgjengelighet, sesong og til dels ukedag.

Publisert
Sist oppdatert
Priser Norge-Danmark

Fra

Til

Fergeselskap

Pris tur-retur

Langesund

Hirtshals

KystLink*

1750

Kristiansand

Hirtshals

Color Line**

1950
Larvik

Fredrikshavn

Color Line**

1950
Oslo

Hirtshals

Color Line**

1950
Bergen/Haugesund

Hanstholm

Fjord Line***

4860
Egersund

Hanstholm

Fjord Line***

3240
Oslo

København

DFDS Seaways*****

4780
Oslo

Fredrikshavn

Stena Line******

3080

*KystLink har varierende priser med sesong, prisene i tabellen refererer til priser for høysesong, som er 21/6-10/8.

** Color Line: Prisene varierer med sesong, dag og tid på dagen. Vi har tatt utgangspunkt i rimeligste reise, som er en spesialbilpakke på grønne avganger. Prisen er den samme for alle strekninger. Det er begrenset antall plasser.

*** Fjord Line: Har varierende priser etter sesong og reisedag. Prisene oppgitt er for rimeligste reise, dvs. man-tor, og er for fem+bilen, eksklusive lugar. Lugar kun påkrevet ved nattseilinger.

***** Stena Line: Har varierende priser med sesong og til dels ukedager. Pris oppgitt er for fire i bilen i høysesong, som er 19/6-9/8.

****** Stena Line: Har varierende priser med sesong og ukedag. Pris oppgitt gjelder i høysesong, som er 16/6-31/8, på billigste dag.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer