Priser og fakta

Begynn dagen med yoga eller QiGong, eller kanskje med en spasertur rundt Hankø.

Publisert
Sist oppdatert

Hankø er en øy i Fredrikstad kommune; cirka 4 kvadratkilometer stor, og er et kjent seilsportsenter med regattaer i juni/juli. Øya er også kjent på grunn av kongefamiliens "hytte" Bloksbjerg, som nå er i prinsesse Märtha Louises eie. Kjente fjes ferdes gjerne her sommerstid, og regissøren Harald Zwart er et annet kjent navn som også har hytte på øya. Ari Behn og Harald Zwarts festival "Føling i fjæra" hadde stor suksess i fjor sommer, og man håper å få til et liknende arrangement også i sommer.

Priser

Overnatting koster 800 kroner per person i dobbeltrom vinterstid eller 545 kroner per person sommerstid. Liten spa-weekend koster 1.645 kroner, og inkluderer en overnatting, middag, frokost og lunsj , tilgang til alle fasiliteter og en 50-minutters behandling. Luksuspakken er drømmeweekend for 4.495 kroner. Da får du to overnattinger, velkomstdrink ankomstdagen, frokost, lunsj og middag, og brunsj avreisedagen. Du får to 80-minutters behandlinger og en 50-minutters behandling.

Aromamassasje koster 695 for 50 minutter, og klassisk massasje koster 745 for 50 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer