Syden

Prisfall på sydenturer

Dette bør du vite før du bestiller sydenferien din.

TUR MED GJENGEN: En reise for en liten gruppe bør med fordel bestilles samlet. Da er det størst mulighet til å få sitte sammen også på flyet. Foto: Odd Roar Lange
TUR MED GJENGEN: En reise for en liten gruppe bør med fordel bestilles samlet. Da er det størst mulighet til å få sitte sammen også på flyet. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bruker du romjuls- og nyttårsdager til å planlegge din neste ferie til sol og varme? Da er du slett ikke alene.

Men er det lurt å bestille turen allerede nå, eller er det smart å vente?

Reisearrangørene vet mer om dine reisevaner og søkevaner enn du liker å tro. Dette er årsaken til at de vet når de skal slå til med sine reklamekampanjer. De kommer gjerne rett etter ferier, så som juleferien, da mange nordmenn har brukt tid til å drømme seg bort til varmere strøk.

Er kampanjetilbudene så gode at du bør slå til nå, eller er de bedre å vente?

Ferierushet

- Skal man reise til små flyplasser lønner det seg som regel å bestille tidlig da utvalget er lite. Skal man reise i populære ferietider som jul, påske og høstferie, burde man også bestille tidlig, er rådet fra Finn Reises kommersielle direktør, Terje Berge.

- Når det kommer en kampanje går de billigste billettene først. Som hovedregel kan det lønne seg å kjøpe billetten tidlig da det er flere ulike prisklasser og de billigste billettene legges ut for salg først og jo nærmere avreise man kommer jo dyrere kan billetten bli, sier Berge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer