Prisgaranti på bussen

Swebus lanserer prisgaranti på reiser fra Oslo.

PRISGARANTI PÅ BUSSEN: Swebus lanserer et prøveprosjekt med prisgaranti på strekningen Oslo-København, som også inkluderer alle delstrekningene derimellom. Foto: Swebus
PRISGARANTI PÅ BUSSEN: Swebus lanserer et prøveprosjekt med prisgaranti på strekningen Oslo-København, som også inkluderer alle delstrekningene derimellom. Foto: Swebus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Swebus har prisgaranti på strekningen Oslo-København.

Dette betyr at dersom du finner en tilsvarende reise til en lavere pris hos en annan aktør, så får du mellomlegget refundert - pluss 1 krone i form av en verdisjekk.

Prisgarantien gjelder også på alle delstrekningene imellom Oslo og København.

Ryanair er en annen aktør innenfor reisebransjen som har forsøkt seg på prisgaranti, men Markedsrådet forbød i 2008 Ryanairs bruk av prisgaranti brukt i markedsføringen av flybilletter.

Prisgaranti og lavprisløfter er noe vi også kjenner fra andre deler av varehandelen, som byggvarehandelen og strømselskapene.

Disse gir deg prisgaranti

Strenge krav

Forbrukerombudet har ikke sett på denne spesifikke prisgarantien ennå, men fagdirektør Jo Torkel Gjedrem i Forbrukerombudet sier til DinSide at de som regel tar opp saker som involverer prisgarantier, og at det stilles strenge krav til bruk av slike garantier.

– En prisgaranti medfører gjerne en billigst-påstand, og de må kunne dokumentere at de til enhver tid er billigst. Det betyr at de må ha et system som sikrer at de til enhver tid er billigst, sier Gjedrem til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer