Prisguide til storbyferien

Enkelt og greit. Ta en dag fri fra jobben og reis torsdags ettermiddag. For rundt to tusenlapper kan du få deg en langhelg i en av Europas metropoler.

Publisert

London selger mest, men Barcelona er på full vei fremover. Og så må vi ikke glemme romantiske Paris, sjarmerende Praha, det gode liv i Roma eller sprudlende København. Høstmånedene er høysesong for storbyferie. Har du god økonomi og kanskje ikke tid til en uke i Syden, er du midt i målgruppen.

- Responsen er enorm, vi har allerede solgt like mange storbyferier til nå i år som vi totalt sett gjorde i hele 1999, forteller informasjonssjef i Star Tour, Lena Petterson.

Styr unna desember

Storbyferie er tradisjonelt rimeligst i perioden fra november til mars, men har du mulighet kan det lønne seg å styre unna desember måned. Da er juletrafikken på sitt verste og hotellrommene ofte stappfulle.

Er du fleksibel med mulighet for å ta ut en fridag på kort varsel, kan du gjøre gode kupp på restplassmarkedet. Her selger charterselskapene de siste ledige setene på flyene til sterkt reduserte priser. Ulempen er som regel at du ikke får spesifisert hotell. Følg med på de siste restplasstilbudene her.

Sjekk tilbud og priser til 33 storbyer i Europa her:

18051">Skandinavia - Stockholm, København, Helsinki m.m.18054">Øst-Europa - Praha, Budapest, Krakow m.m.18055">Middelhavslandene - Roma, Barcelona, Istanbul m.m.18057">Vest-Europa - Paris, London, Wien m.m.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer