Priskrig til London

Norwegian åpner en ny direkteforbindelse mellom Bergen og London.

Bergen - London Stansted direkte.

Foto: Norwegian
Bergen - London Stansted direkte.

Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ruten vil være i drift fra 1. april, 2004.

- Vi tror det er et stort potensial for en bedre direkte forbindelse mellom Bergen og London, og ikke minst andre veien. Bergen er i luftfartsmålestokk en betydelig by som foreløpig ikke er betjent tilfredsstillende med direkte ruter, sier leder for forretningsutviklingen i Norwegian, Stig Willassen i en pressemelding fra flyselskapet.

Lavpris

Norwegian har valgt seg lavpris-flyplassen Standsted utenfor London. Billettene vil koste fra 288 kroner en vei ved bestilling på Internett, og selskapet stiller ikke krav til kjøp av returbilletter eller at kundene må være borte et bestemt antall dager. Det blir flygninger alle dager unntatt lørdager, og den foreløpige tidtabellen ser slik ut:

Bergen – London
Mandag – fredag avgang kl. 10.25 med ankomst kl. 11.20
Søndag avgang kl 16.55 ank kl.17.50

London – Bergen
Mandag – fredag avgang kl.11.50, ankomst kl.14.45
Søndag avgang kl. 18.30 og ankomst kl. 21.25

Konkurrentene

Braathens flyr daglig fra Bergen til London Gatwick, og prisene starter på 936 kroner. Fra Haugesund operer Ryanair med daglige direkteflygninger til London Stansted, og her fant DinSide Reise billetter til kroner 590 tur - retur inklusive avgifter. SAS flyr fra Stavanger til London Heathrow, og de tilbyr kampanjepriser på høstbillettene: 955 kroner koster Stavanger Sola – London Heathrow i oktober.

Norwegian Air Shuttle flyr både innenriks, og til Spania og Portugal. Selskapet hadde i fjor en omsetning på cirka 380 millioner kroner.

Direkte fra utkant-Norge til utlandet – se oversikten.

Verktøy for reiselyst


Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer