Priskrig til Middelhavet

Braathens kutter prisene på utenlandsruter - det er klart for krig med Sterling.

Publisert
Sist oppdatert

Billigselskapet Sterling skal ha en stor del av fortjenesten for at norske Braathens nå varsler priskutt på Middelhavsdestinasjoner med umiddelbar virkning. Sterling flyr på flere av de samme rutene som Braathens og har allerede lokket til seg store publikumsmasser.

Braathens kutter fra 10. januar

Priskrig til Middelhavet

Stem

Skal du til Middelhavet i år? (Avsluttet)
Ja(82%) 211
Vet ikke(13%) 33
Nei(5%) 13
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Du kan begynne jakten på de billigste billettene allerede nå. Braathens starter salget i dag, 10. januar. De nye prisene gjelder billetter på reiser fra 30. mars. 960 kroner blir den laveste prisen tur/retur Palma (Mallorca). Til Roma med retur blir prisen 976. For 996 kroner kan du reise til Alicante, Barcelona og Malaga tur/retur. På selskapets nye rute direkte til Las Palmas blir laveste pris 1.609 kroner. Prisene er inkludert alle avgifter og gebyrer. De billigste reisene kan kun kjøpes via selskapets nettsider, og finnes i begrensede antall. Sterlings laveste priser er 598 en vei.

Mindre strenge betingelser

I tillegg til at prisene kuttes, ender Braathens også betingelsene på disse reisene. Du trenger ikke lenger være bort en natt i løpet av helgen for å få de billigste billettene. Det er heller ikke nødvendig å bestille billettene innen en viss tid før avgang. Om du finner lavprisbilletter like før avreise, får du kjøpt disse. Selskapet skryter også av rimelige tilslutningspriser fra andre destinasjoner i Norge, et solid konkurransefortrinn for å hente kunder fra hele Norge, i forhold til Sterling som ikke har ruter innenlands.

Her jakter du:
De billigste reisene må bestilles på nett hos Sterling og Braathens.

Verktøy for reiselyst


Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer