Priskupp på flyreiser

Konkurransen i lufttrafikken skjerpes. På få dager har SAS, KLM, Braathens, Widerøe og Sterling proklamert at de senker billettprisene.

Priskupp på flyreiser
Publisert
Sist oppdatert

Først verserte det rykter om at SAS skulle senke prisene, så proklamerte Sterling at de vil senke prisene på reiser innen Skandinavia, og deretter fulgte både Braathens, Widerøe, KLM og SAS med meldinger om prisreduksjoner og andre endringer.

Skroll ned for å lese mer om de nye prisene.

Det er tydelig at selskapene som flyr innenriks i Norge har merket konkurransen fra "nykommeren" Norwegian. Lavprisselskapet har hele tiden operert med enveispriser, noe som er vanlig innen lavprismarkedet, men som har vært heller uvanlig – og i alle fall veldig mye dyrere enn tur-retur billetter - hos de ordinære flyselskapene. Nå vil du få kjøpt enveis lavprisbilletter også med Widerøe og Braathens.

Her er endringene hos de forskjellige selskapene i korte trekk:

SAS

Det har lenge versert rykter om at SAS skulle senke prisene. Fredag denne uken kom den endelige meldingen: SAS senker prisene på forretningsmarkedet med 20 prosent. Prissenkingen gjelder altså kun forretningsreisende, og ikke privatreisende i økonomiklassen – der anser man at prisene allerede er lave nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer