Priskupp til storbyene

Det er ikke mange kronene som skal til for å få oppleve storbyliv og sol. Og det er ikke bare Oslo-folk som nyter godene.

UTÅLMODIG? Sommeren har kommet mange steder.
UTÅLMODIG? Sommeren har kommet mange steder. Vis mer
Publisert

I DinSides oversikt over restplasser vil du se at lavpristurene går også fra andre norske byer enn Oslo. Både Stavanger og Sandefjord har avganger til solrike Hurghada for snaue to tusenlapper. Også fra Bodø, Ålesund og Kristiansand, finnes det rimelige avganger til sol, strand og badeliv. Se ukens knalltilbud fra distrikts-Norge i denne artikkelen.

Vårlige storbygater

Lisboa kan i skrivende stund varte opp med femten varmegrader, og langtidsvarselet lover mange flere. For kr 1.995 får du fire dager med overnatting i den portugisiske hovedstaden. Velger du å lete etter losji selv, er prisen 1.295.

At London topper reisekupplista, også denne uken, er ingen overraskelse. Utbudet av lavprisreiser til London, har i lang tid vært stort. Fem dager med shopping, museer og pub-besøk, får du denne uken til kr 1.295, overnatting inkludert. Vårlige eventyrpriser til Lisboa, London, Paris, Nice og Athen finner du her.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Söta, snälla bror

Svenskene vet å gjøre reiser billige. Denne uken smeller de til med reiser til London, Nice, Praha, spennede Valencia og Istanbul, og ingen av turene koster mer enn kr 1.600. De mer tradisjonelle sydenturene hvor sol og strand er viktige ingredienser, får du for knappe femten hundre kroner. En oversikt over svenskenes beste reisetilbud, finner du her.. (Reiseredaksjonen melder herved overflytting til Stockholm.)

Syden

Klarer du simpelthen ikke å vente på de gode varmegradene? Fortvil ikke – sol, sangria, tzatsiki og sand, er bare noen timer unna. Flere reiseoperatører har rause vårtilbud. Du kommer deg til både Kreta og Rhodos for mindre enn to tusenlapper. Fristende sydentilbud – les her.

Tidpunktet avgjør

Tidspunktet for når du reiser avgjør prisen. I perioden fra etter påske og frem til skolens sommerferie, vil det være et godt utvalg av billigreiser.

- Mellomsesongene er billigst, sier Lena Petterson, informasjonssjef i Star Tour.

Hun sammenligner det å booke reise med å bestille hotell; Utenfor sesongene er det alltid billigst. Mer om gunstige reisetidspunkter finner du i denne artikkelen.

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer