Prisma

Fine søkefunksjoner gir pluss til Prisma.no, men billettene må vi lete etter andre steder.

Publisert
Sist oppdatert

Prisma.no er reisebyråkjedens nettsatsing, og ble lagt ut i mars 2000. Nettstedet tilbyr flybilletter til destinasjoner over hele verden, og har et lettbent bestillingsløp med rom for individuelle løsninger. Prisma.no tilbyr betaling via kredittkort, giro og kontant i kjedens forretninger - fleksibelt og enkelt for kundene.

Tilbyr: Flybilletter og ulike pakkekombinasjoner samt gruppereiser over hele verden. Har reiser i kategoriene Paradise og Metropol.

Priser: København: 1.147 kronerRio de Janeiro: Ingen tilgjengelige billetter på ønsket dato.

I Prismas prissøk kan du også søke etter de mest prisgunstige avgangene; et lurt alternativ for alle dem med mer tid enn penger.

Krav til registrering: Prisma hostet raskt opp et gunstig tilbud, og registreringen er enkel: Inn med navn, adresse og kredittkortnummer. Dette liker vi.

Brukerstøtte: Telefon og e-post. 24 timer og 44 minutter svartid hos Prisma.no

Avbestilling: Før billettutstedelse koster det ingenting å avbestille flybilletten. Billetten blir utstedt etter at du har betalt den. Betalingsfrist varierer veldig fra flyselskap til flyselskap, men vil være senest 35 dager før avreise. Ved bestilling mindre enn 35 dager før avreise vil dette variere. Etter billettutstedelse vil det være alt fra 900 – 1.200 kroner for kansellering opp mot 24 timer før avreise. Er det under 24 timer til du skal reise er det ingen refusjon. Om du har en avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom får du refundert hele beløpet minus forsikringsbeløpet mot innsending av legeerklæring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer