Prisras på Sydenferien

Endelig kan vi glede oss over store priskutt på reiser til sydligere strøk. Mange turer under tusenlappen, og godt utvalg opp til 1.500 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Endelig ser vi et skikkelig prisras på charterreiser. Mai er vanligvis en god lavprismåned, og vi regner med at utvalget av billigreiser vil vokse i ukene fremover. Følg med prisene selv på restplassoversikten. Du kan også bestille varsling på SMS for å sikre deg at du får melding straks det dukker opp gode priser på reiser du ønsker deg.

Under tusenlappen

Star Tour og Detur står fremst i lavpristoget denne uken, og vi finner en god håndfull tilbud på reiser som koster under tusenlappen. Da kommer du deg så langt avgårde som for eksempel til Tunisia eller Kypros. For disse prisene får du ikke hotell, men siden det er lavsesong mange steder nå bør det ikke være vanskelig å skaffe seg bosted.

 • Fristelser fra 945 til 1.445 kroner

 • Billigst fra Kristiansand

  Vanligvis er det billigst fra Oslo, men denne uken er også Kristiansand med høyt oppe på lavprislistene. Kypros og Mallorca er prisvinnerne om du reiser ut fra Sørlandets hovedstad. Fra Stavanger, Bergen og Trondheim er det også relativt fine priser, mens du forøvrig må opp 2.500 - 3.000 kroner fra øvrige byer på listene.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer