Prisras på Sydenferien

Endelig kan vi glede oss over store priskutt på reiser til sydligere strøk. Mange turer under tusenlappen, og godt utvalg opp til 1.500 kroner.

Publisert
Sist oppdatert


Endelig ser vi et skikkelig prisras på charterreiser. Mai er vanligvis en god lavprismåned, og vi regner med at utvalget av billigreiser vil vokse i ukene fremover. Følg med prisene selv på restplassoversikten. Du kan også bestille varsling på SMS for å sikre deg at du får melding straks det dukker opp gode priser på reiser du ønsker deg.

Under tusenlappen

Det er nesten lov å juble over lave feriepriser nå. Illustrasjonsbilde: Tobias Bæck Foto: Tobias Bæck
Det er nesten lov å juble over lave feriepriser nå. Illustrasjonsbilde: Tobias Bæck Foto: Tobias Bæck Vis mer


Star Tour og Detur står fremst i lavpristoget denne uken, og vi finner en god håndfull tilbud på reiser som koster under tusenlappen. Da kommer du deg så langt avgårde som for eksempel til Tunisia eller Kypros. For disse prisene får du ikke hotell, men siden det er lavsesong mange steder nå bør det ikke være vanskelig å skaffe seg bosted.

 • Fristelser fra 945 til 1.445 kroner

 • Billigst fra Kristiansand

  Vanligvis er det billigst fra Oslo, men denne uken er også Kristiansand med høyt oppe på lavprislistene. Kypros og Mallorca er prisvinnerne om du reiser ut fra Sørlandets hovedstad. Fra Stavanger, Bergen og Trondheim er det også relativt fine priser, mens du forøvrig må opp 2.500 - 3.000 kroner fra øvrige byer på listene.

 • De billigste charterturene landet rundt

 • Andre gode tilbud

  Norwegian gir Ryanair konkurranse på lavrpris til London. Vil du reise fra Stavanger kan du nå finne billetter til den britiske hovedstaden fra 198 kroner en vei. Fra nabobyen Haugesund finner vi imidlertid billettpriser med Ryanair helt ned i 140 kroner en vei til samme by. Sjekk også flyselskaper som SAS, Braathens, Sterling, KLM og Nordic Airlink for gode tilbud til byer i Skandinavia, Europa og resten av verden. KLMs prisbombe til New York fra 2.815 kroner står fortsatt ved lag, og til fristende byer i Europa skal det gå an å reise for priser fra cirka 600 kroner en vei, selv om det krever mye leting å finne de gunstigste prisene hos mange av flyselskapene.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer