Prissjokk på norsk charter

Denne uken får lavprisjegeren i oss helt angst – prisene har på noen uker hoppet fra noen hundrelapper og opp til 1.500 – 2.000 kroner for en sydenferie.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lavprisjegerne får prissjokk denne uken, mens charterselskapene endelig får litt til smør på skiva. Du som vil gjøre de beste kjøpene bør lete også andre steder enn i restplasslistene i disse ukene.

Men husk at priser og tilbud kan endre seg fort. For de siste oppdateringene kan du se på restplassoversikten, eller få tilsendt varsling på SMS.

Billigst fra Norge

Det er fortsatt sommerhett i Tunisia. Foto: Berit Fjell Foto: Berit Fjell Kamhaug
Det er fortsatt sommerhett i Tunisia. Foto: Berit Fjell Foto: Berit Fjell Kamhaug Vis mer


Det er mest å velge i fra Oslo denne uken, og selv om prisene har rast av oppover, får du i alle fall hotell med på de fleste kjøpene. Da blir ikke totalsummen så gal likevel.

Mest fristende er kanskje reisene til Tunisia, som fortsatt kan skilte med temperaturer som så vidt er innom 30-tallet. Hit kan du både reise med Star Tour og Detur for drøye 2.500 kroner. Billigste sydenalternativ fra Norge nå, er en reise som går i dag, lørdag, til Mallorcas lillesøster, Menorca. 1.495 for en uke, kun fly.

 • Priser fra 1.500 kroner
 • Skroll ned for mer.

  Svenskene vinner priskrigen

  Det er langt mer fordelaktig for lommeboka å reise fra Sverige i disse dager, for den som kan. Tilbudet, spesielt av byferier, er større, og prisene lavere. Mest fristende er det vel for mange å reise fra Göteborg, og herfra kan du komme deg til Roma og være der i syv dager for 1.195. Hotell må du da fikse selv.

 • Svenske reisekupp – fra 1.030 norsk kroner
 • Matissemuseet i Nice. Foto: Kristin Sørdal
  Matissemuseet i Nice. Foto: Kristin Sørdal Vis mer


  Flere oktoberkupp

  Siden prisene på charterferie fra Norge stiger, kan det være fristende å søke andre reisemetoder akkurat nå. Braathens lover at de har mange billige billetter til Nice i oktober, med unntak av 17. – 20. oktober. Prisen? Fra 988 for tur - returbillett kan de konkurrere godt med charterselskapene nå.

  Om du vil satse på byer som Amsterdam, Paris, Praha eller Dublin, kan SAS fly deg dit i høst for 1.270 kroner tur – retur. Da må du bestille billetten på nett – de lave prisene tildeles etter først-til-mølla-prinsippet.

  Vil du lenger av gårde? KLM har selger New York-reiser til kampanjepriser frem til 20. oktober, og du må reise innen 31. mars neste år. Priser fra 3.545 kroner inkludert skatter. Du må mellomlande i Amsterdam begge veier.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer