Prissjokk på norsk charter

Denne uken får lavprisjegeren i oss helt angst – prisene har på noen uker hoppet fra noen hundrelapper og opp til 1.500 – 2.000 kroner for en sydenferie.

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisjegerne får prissjokk denne uken, mens charterselskapene endelig får litt til smør på skiva. Du som vil gjøre de beste kjøpene bør lete også andre steder enn i restplasslistene i disse ukene.

Men husk at priser og tilbud kan endre seg fort. For de siste oppdateringene kan du se på restplassoversikten, eller få tilsendt varsling på SMS.

Billigst fra Norge

Det er mest å velge i fra Oslo denne uken, og selv om prisene har rast av oppover, får du i alle fall hotell med på de fleste kjøpene. Da blir ikke totalsummen så gal likevel.

Mest fristende er kanskje reisene til Tunisia, som fortsatt kan skilte med temperaturer som så vidt er innom 30-tallet. Hit kan du både reise med Star Tour og Detur for drøye 2.500 kroner. Billigste sydenalternativ fra Norge nå, er en reise som går i dag, lørdag, til Mallorcas lillesøster, Menorca. 1.495 for en uke, kun fly.

Priser fra 1.500 kroner

Skroll ned for mer.

Svenskene vinner priskrigen

Det er langt mer fordelaktig for lommeboka å reise fra Sverige i disse dager, for den som kan. Tilbudet, spesielt av byferier, er større, og prisene lavere. Mest fristende er det vel for mange å reise fra Göteborg, og herfra kan du komme deg til Roma og være der i syv dager for 1.195. Hotell må du da fikse selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer