Pristest: Julesprit

Hvor lønner det seg å kjøpe godsakene?

Publisert
Sist oppdatert

Hei hå, nå er det snart jul igjen, og det er på tide å finne ut om barskapet er klart for festivitas og høytid.

Hvis du er en av dem som er nødt til å fornye lageret av brennevin før julen ringes inn, bør du planlegge litt. Det kan nemlig være ganske mange hundrelappene å hente på å kjøpe varene på riktig sted.

Dersom du skal ut og reise før jul, med fly eller ferge, har du jo muligheten til å kjøpe brennevinet i taxfree-butikken. Bor du i høvelig avstand til svenskegrensa, kan du planlegge en tur over kjølen for å handle på Systembolaget.

For én ting er sikkert - det er på Vinmonopolet det er aller dyrest å kjøpe edle dråper.

I denne pristesten har vi sammenlignet prisene til Vinmonopolet, Systembolaget, taxfree-butikken ved ankomst på Gardermoen, DFDS' ferge til København, og Color Lines ruter til Danmark.

Sjekk også ut vår avslørende hotellbookingstest

Vi har plukket ut et knippe varer som er typiske å ha i et velfylt barskap. Ikke overraskende er en ting klirrende klart - det er aller dyrest å kjøpe drikkevarene på Vinmonopolet. Det eneste Vinmonopolet har til sin fordel, er at her er det ingen kvoter for hvor mye du kan kjøpe, slik det er når du handler taxfree eller i Sverige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer