Pristest: Skikort

Hva koster skikortet på de forskjellige skisentrene?

Vi har sjekket sesongens heiskortpriser. Foto: Nils-Erik Bjørholt/Invanor
Vi har sjekket sesongens heiskortpriser. Foto: Nils-Erik Bjørholt/Invanor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i gromtiden for skisentrene. Med all snøen som har falt i løpet av de siste ukene, er forholdene upåklagelige. Skisentrene regner med at dette blir en rekordsesong for dem.

Å stå alpint er ikke gratis - med mindre du peser deg opp bakkene for egen maskin. Heiskort koster fort flere hundrelapper, kanskje også over tusen kroner, avhengig av hvor mange dager du skal stå. Heiskort gjør dermed et stort innhogg i feriebudsjettet.

Vi har funnet frem prisene for heiskort som er aktuelle for deg som skal stå en uke eller helg. Vi har valgt å bare sjekke prisene på de mest populære skianleggene. Dersom du lurer på prisene på andre skisentre, kan du gå inn og se på skiinfo.nos oversikt, eller gå på skisentrenes egne nettsider og sjekke.

Prisene er stort sett like på de forskjellige sentrene - det er for det meste snakk om noen tiere som skiller. Skisentre som er mindre, har litt lavere heiskortpriser. Hvor du får mest valuta for heiskortpengene er vanskelig å avgjøre. Det avhenger av hvor mange og lange nedfartene er, og hvilket nivå du er på. Er du nybegynner, spiller det liten rolle om senteret har mange svarte bakker - de holder du deg uansett unna. På samme måte bryr ikke eksperten seg om at det er fem barnebakker og seks grønne løyper...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer