Pristest: Sydenferie i vinter

Du kan spare nesten 10.000 kroner på å sjekke vinterprisene på sydenreisen.

BILLIGST I VINTER: Tenerife kommer ut som billigst både i vinterferien og påskeferien. Tenerife er også den destinasjonen med størst prisdifferanse mellom billigst og dyrest. Foto: Colourbox.com
BILLIGST I VINTER: Tenerife kommer ut som billigst både i vinterferien og påskeferien. Tenerife er også den destinasjonen med størst prisdifferanse mellom billigst og dyrest. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket hva det koster for en familie på fire, å reise på ferie til sol og sommertemperaturer, i vinterferien og påskeferien.

I vinterferien skiller det opptil 9.512 kroner mellom billigste og dyreste reise for en familie på fire.

I påskeferien skiller det opptil 5.858 kroner mellom dyreste og billigste reise.

Du kan se flere detaljer lenger ned i artikkelen.

Reise i skoleferiene

Vi har tatt utgangspunkt i pris for reiser i skoleferiene. Spesielt ferier som høst- og vinterferie kan variere noe fra fylke til fylke, men påskeferien er av naturlige grunner ganske fast, selv om det også her kan skille noe på enkeltdager i forkant og bakkant.

Vinterferien legges gjerne til uke 8 eller 9, med størst overvekt av fylker med vinterferie i uke 8, som er 20. til 24. februar i 2012. Unntakene er Aust-Agder, Buskerud, Hordaland, Nordland og Vest-Agder, som har vinterferie i uke 9. Troms er eneste fylke med vinterferie i uke 10.

Du kan selv sjekke når det er ferie i ditt fylke, med vår SKOLEFERIEOVERSIKT. Husk imidlertid at dette er fylkets anbefalinger til ferieavvikling, og at selv om de fleste skoler følger anbefalingene, kan det være noe avvik her fra skole til skole. Husk dermed alltid å sjekke skoleferien på den eller de skolene som er avgjørende for din familie, før dere tar økonomiske beslutninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer