Pristilbudene hagler

Reis fra Gardermoen, og du kan komme deg til spanske ferieøyer for 695 eller Phuket for 2.995 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Oslofolk gjør den beste reisehandelen akkurat nå. Påskeslutt har gitt en flom av billigreiser fra Gardermoen, og her kan du velge i lavpristilbud på reiser både med og uten hotell.

For å få oversikt over de beste tilbudene akkurat nå, følg med i restplassoversikten. Den oppdateres døgnet rundt med de siste prisene fra charterselskapene og noen flere tilbydere.

Lavprisferie fra Oslo

Kanariøyer, Kypros, Mallorca eller Madeira. For priser fra 695 til i underkant av 1.300 kroner kan du nå alle disse reisemålene fra Oslo de kommende dagene. De dyreste variantene er også inkludert hotell.

Ti reisekupp fra Oslo - fra 695 kroner

For enkelte kan det kanskje også friste å reise fra Sverige. Svenskene slår ikke de norske prisene denne uken, men de er ikke så langt bak.

Sjekk de ferske svenskekuppene

Reisekupp fra hele landet

De som ikke vil eller kan reise fra Gardermoen, har dessverre ikke like gode priser å fråtse i denne uken. Sandefjord er i nærheten både geografisk og prismessig, mens det er labert både fra Bergen, Trondheim og Nord-Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer