Prisvennlig design

Et minutt fra alle attraksjonene.

Publisert
Sist oppdatert

Vil du ha super adkomst til Madame Tussauds, Hovedbanegården, Strøget, Glyptoteket og Tivoli, velger du deg The Square på Rådhusplassen.

Skandinaviske linjer

Hotellet har en enkel, trendy og ren design; i loungen lyser knallrøde Arne Jacobsen-stoler og det øvrige interiøret er holdt i stramt i sort, hvitt og beige.

Det finnes 192 rom, alle utstyrte med minibar og eget bar. Bredbåndsforbindelse tilgjengelige på alle rom. I hotellets sjette etasje serveres det dansk morgenmad med blant annet deilige vaniljekaker og europeiske aviser.

Hotellet er en del av ARP-HANSEN Hotel GROUP, og har tre stjerner.

Kontaktinformasjon

Navn: The SquareAdresse: Rådhusplassen 14Tlf.: + 45 - 33 38 1200Pris: Et enkelt standardrom koster 1.320 kroner på hverdag og 890 danske kroner i helgene. Vil du opp i klasse kan du velge mellom såkalte superior- og executiverom, som koster henholdsvis 1.460 og 2.260 DKK, og det finnes også her spesielle weekendpriser. En suite koster 2.960 kroner i helgene og 3.160 kroner i ukedagene. Det tilbys spesielle weekendpakker som for eksempel den svært prisgunstige parterapipakken, som består av rom og en flaske champagne for 450 kroner per person. Man får inn en ekstra seng for barn, og det koster 200 kroner for dem under tolv og 300 kroner for dem over. Nett: The Square

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer