Prisvinnende luksus i Thailand

Lyst til å reise til Thailand? Her er fem hoteller som sikrer deg en drømmeferie.

En natt på Evason Phuket koster under tusenlappen. Foto: Evason Phuket
En natt på Evason Phuket koster under tusenlappen. Foto: Evason Phuket Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thailand er førstevalget for mange som vil rømme vinteren. Smilets land kan lokke med kritthvite palmestrender, god mat, et deilig klima og spennende kulturopplevelser.

Hvor skal du reise, og hvor skal du bo? I denne artikkelen presenterer vi fem luksushoteller som alle har fått diverse priser og utmerkelser. Merk at hotellene kan ha pakketilbud som gjør døgnprisen enda rimeligere enn den som er presentert her.

Tips til Thailand

Amanpuri, Phuket

Dette luksushotellet ble kåret til et av de beste strandresortene i verden av Forbes nå nylig. Hotellet ligger i Phuket, som er Thailands største turistområde. Selv om dette er et luksushotell, er det slett ikke stivt her. Gjestene bor i paviljonger (eller bungalower om du vil) eller de dyrere villaene med plass til flere. Hotellet har ellers en privat strand der man kan låne diverse utstyr til snorkling, windsurfing osv, et spa og flere restauranter.

På nett: Amanpuri ResortPris: Fra 525 dollar (cirka 3.100 kr) per natt i sommersesong og fra 850 dollar (cirka 5.000 kr) per natt i vintersesong. Skatter og avgifter kommer i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer