Prisvinnende luksus i Thailand

Lyst til å reise til Thailand? Her er fem hoteller som sikrer deg en drømmeferie.

En natt på Evason Phuket koster under tusenlappen. Foto: Evason Phuket
En natt på Evason Phuket koster under tusenlappen. Foto: Evason Phuket Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thailand er førstevalget for mange som vil rømme vinteren. Smilets land kan lokke med kritthvite palmestrender, god mat, et deilig klima og spennende kulturopplevelser.

Hvor skal du reise, og hvor skal du bo? I denne artikkelen presenterer vi fem luksushoteller som alle har fått diverse priser og utmerkelser. Merk at hotellene kan ha pakketilbud som gjør døgnprisen enda rimeligere enn den som er presentert her.

Tips til Thailand

Amanpuri, Phuket

Dette luksushotellet ble kåret til et av de beste strandresortene i verden av Forbes nå nylig. Hotellet ligger i Phuket, som er Thailands største turistområde. Selv om dette er et luksushotell, er det slett ikke stivt her. Gjestene bor i paviljonger (eller bungalower om du vil) eller de dyrere villaene med plass til flere. Hotellet har ellers en privat strand der man kan låne diverse utstyr til snorkling, windsurfing osv, et spa og flere restauranter.

På nett: Amanpuri Resort
Pris: Fra 525 dollar (cirka 3.100 kr) per natt i sommersesong og fra 850 dollar (cirka 5.000 kr) per natt i vintersesong. Skatter og avgifter kommer i tillegg.

Skikk og bruk i Thailand

Chiva Som Hua Hin

Dette hotellet havnet på Condé Nast Travellers Gold List 2010. Her er det 58 rom, og alle gjester har en egen butler. Ellers er den store magneten spaet, som kan tilby rundt 150 forskjellige behandlinger, så vel som treningsklasser i tai chi, yoga og pilates. Prisen du betaler er inkludert en daglig massasje, deltakelse på treningsklasser og tre måltider.

På nett: Chiva Som Hua Hin
Pris: Fra 1.380 dollar (cirka 8.000 kr) for tre netter. Skatter og avgifter komme i tillegg.

Se bilder fra alle hotellene:Banyan Tree Phuket

Nok et lekkert hotell i Phuket. Dette hotellet havnet også på Condé Nast Travellers liste. Banyan Tree har 150 villaer som alle har eget basseng eller utendørs boblebad. Ellers kan luksushotellet skilte med et eget spa, to restauranter og tilbyr gjestene gratis bruk av golfbanen som ligger i nærheten.

På nett: Banyan Tree Phuket
Pris: Fra 13.500 baht (cirka 2.650 kr) per natt

Sheraton Krabi Beach Resort

Dette hotellet ligger ved Klong Muong Beach, og har 246 rom. Hotellet har to svømmebasseng som ligger tett opptil stranden, og låner ut snorkelutstyr, kajakker og seilbrett gratis til gjestene. Det er også et spa her, fire restauranter og tre barer. Selv om hotellet er ganske stort, er det lite belastende på miljøet. I 2010 vant hotellet prisen Ecotourism Sustainability Award for håndtering av energi- og vannbruk på hotellet.

På nett: Sheraton Krabi Beach Resort
Pris: Fra 7.000 baht (cirka 1.400 kroner) per natt inkl. frokost, med skatter og avgifter inkludert.

Evason Phuket

De overnevnte hotellene er ganske stive i prisen. Men det finnes luksushoteller i Thailand som på langt nær er så dyre. Six Sences Evason Phuket er et eksempel. Dette spahotellet med 260 rom og er kanskje ikke like luksuriøst som de overnevnte, men ferien blir absolutt ikke kjip om du bor her. Hotellet vant prisen Condé Nast Travellers World Savers Award i 2010. Hotellet har kokkeklasser og vinsmaking, og til og med en egen privat øy der gjestene fraktes ut i båt for å kunne tilbringe dagen på stranden.

På nett: Evason Phuket
Pris: Fra 4.000 baht (cirka 800 kroner) per natt inkl frokost. Skatter og avgifter kommer i tillegg.

Se bilder fra alle hotellene:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer