Privat i Oslo: En hulemann, 43 roller og et klassisk herværk

Høyt henger de, mye koster de... men de er forbausende søte og verdt hver eneste krone du må ut med for et par billetter. Vi snakker om de private teaterne, selvfølgelig.

Publisert
Sist oppdatert

Etter en heller primal vinter med Hulemannen, et enmannsshow med Sven Nordin, gjør Chat Noir plass til Ylvis guttene og nok en runde med snill humor og musikalske ablegøyer. Musikalen Fame, etter filmen med samme navn, har flyttet fra Chat Noir til Sentrum Scene, og spiller til slutten av februar. Evig-aktuell i disse Idol, Popstars og Fame-factory dager.

På Victoria er gresset grønnere og fjorden enda dypere i det litt absurde showet Herbjørns verden og Ingrid Bjørnov kommer tilbake med musikalske godbiter i Klassisk Hærverk

Nylig gjenoppståtte Edderkoppen får besøk av den spektakulære magikeren og illusjonisten Joe Labero fra februar. .

Sommerklubben får en ny vinter når Chateau Neuf åpner dørene i disse dager. Med: Otto Jespersen, Thomas Giertsen, Anne-Kat Hærland og Tommy Steine.

Suskessforestillingen Hjertelig hilsen Hege og Kjersti er sett av mer enn 50.000 og fortsetter på Dizzie Showteater til 27 mars.

Bjarte Hjelmeland inntar scenen på byens største kjøttmarked Smuget med Helt besatt - der han bekler 42 roller i løpet av et par timer. Fra 6. mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer