Private reiselivsskoler

Skoler med reiseutdannelse - her må du betale for å studere.

Publisert
Sist oppdatert

NKS reiselivsstudier i Oslo

De private Norsk Reiselivsskole og Norsk Reiselivshøyskole holder til på Bislet i Oslo.

Fagstudiet i reiseliv- ettårig forberedende studium i reiseliv, som blant annet kvalifiserer til studier ved Reiselivshøyskolen. Gir ikke vekttall, men du får støtte fra Lånekassen. Minimumskrav for opptak er VK1 allmen- eller økonomiske fag eller tilsvarende. Søknadsfrist 15. april. Studieavgift er 15.500 per semester.

Bachelor i reiseliv- treårig studium (60 vekttall) som gir Bachelor-grad. Mulig å velge studier i Spania første vårsemester. Krav for inntak er generell studiekompetanse og Fagstudiet i reiseliv eller lignende. Alternativt til Fagstudiet er ett års relevant yrkeserfaring. Du kan komme direkte inn på tredjeåret med toårig øk-ad høyskoleutdanning (40 vekttall). Toårig studieløp i reiseliv gir tittelen Høyskolekandidat i reiseliv og kommunikasjon. Søknadsfrist 15. april. Studieavgift på 21.250 kroner per semester.

Bachelor i hotell- og relasjonsledelse- treårig studium (60 vekttall) som gir Bachelor-grad, med fokus på hotell- og restaurantnæringen. Krav for inntak er generell studiekompetanse eller realkompetanse. Direkteopptak til andreåret i internasjonal markedsføring er ettårig øk-ad høyskoleutdanning (20 vekttall). Direkteopptak til tredjeåret i relasjonsledelse som Bachelor i reiseliv (se over). Toårig studieløp gir tittelen Høyskolekandidat i Internasjonal Markedsføring. Søknadsfrist 15. april. Studieavgift 21.250 kroner per semester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer