Prøv nakenkokkens matsuksess i London

Jamie Olivers TV-restaurant, Fifteen, har blitt en braksuksess i den britiske hovedstaden. Vil du ha en smak, bør du bestille tidlig.

Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje sett dem på TV, de 15 arbeidsledige ungdommene som TV-kokken Jamie Oliver skal transformere til kokker. I løpet av noen måneder blir de prospektive restaurantarbeiderne drillet fra matanalfabeter til kokker, og mens vi følger TV-bildene fra serien som nå går på TV Norge, kjenner vi allerede fasiten. Restauranten Fifteen åpnet i november, og har umiddelbart blitt en stor suksess.

Mer ser du lenger ned på siden.

Frokost, lunsj eller middag

Jamie Oliver har blitt en av de fremste eksponentene for matkunst på TV i Storbritannia, og har tatt steget opp på britenes A-kjendisliste. Hypen blir ikke mindre ved at han har brukt statusen sin til å omskolere skoletapere og arbeidsledige ungdommer til kokker. 15 unge har gått i skole i seks måneder, og planen er at 15 nye skal få sjansen hvert år. I restauranten Fifteen i London kan du selv se første kull fra Jamies kokkekurs i aksjon.

Nominert til årets nykommer

Fallhøyden for en av britenes fremste kokkekjendiser har vært stor i dette prosjektet. Mange har ønsket å kunne si at dette ble en stor flopp. Men det har restauranten altså til nå ikke vært. Bestillingslister på flere måneder for middag er en fjær i hatten, og restaurantanmeldelser har stort sett vært positive. Noen klager på prisene, men siden overskuddet går til veldedighet, betaler man kanskje med litt mer velvilje?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer