Pudderperler i Colorado

Vi guider deg fra høy dollarfaktor i Aspen til løssnøkjøring og skibumstilværelse i sjarmerende westernbyer.

Publisert
Sist oppdatert

Fra det verdenskjente Aspen til løssnøkjøring og livet som skibums i sjarmerende westernbyer - Colorado burde kunne tilfredsstille de villeste skifantasier.

Det er få alpindestinasjoner som har et like stort mangfold som Colorado i Nord-Amerika. Her finnes det skibakker nesten uansett hvor du retter staven. Der det ikke er preparerte løyper, er det utrolige muligheter til å brøyte vei i det tørre pudderet.

Følger du veiene som går i slalom gjennom fjellstaten, vil små og store skisteder dukke opp på rad og rekke. Det er nettopp denne kombinasjonen av føreforhold og muligheter, som har gjort Colorado til den amerikanske skisportens vugge.

Himmelsk pudder

Staten ligger langt fra Stillehavet, på innlandssiden av fjellkjeden Rocky Mountains. Her oppe i høylandet er luften lite påvirket av havets fuktighet, noe som gjør snøen veldig lett og optimal for alpin moro.

I motsetning til her hjemme, trenger det ikke å være 15 kuldegrader og neglesprett for at det skal knirke under skiene i pudderparadiset. Solen er også raus i Nord-Amerikas skivugge, med et gjennomsnitt på rundt 300 oppmøtedager i løpet av året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer