Puddersnø på Folgefonna

Frem med skiene - det snør.

Puddersnø på Folgefonna
Publisert
Sist oppdatert

Mens du venter på at skidestinasjonene skal åpne, skal du vite at Folgefonn Skisenter fortsatt holder åpent og nylig mottok 20 centimeter puddersnø.

Etter planen skulle siste dagen med åpent skianlegg på Folgefonna vært søndag 12. oktober, men på grunn av snøfall og interesse fra flere skilag, har eierne bestemt at de holder åpent tre helger til.

Slik kupper du alpeferien i vinter...

- Har du vært inne og sett på webkameraet til Folgefonna skisenter i dag? Det er strålende solskinn og silkeføre der oppe og derfor har vi bestemt oss for å holde åpent tre helger til, sier Kjell Jostein Vågen som er en av de nye eierne på Folgefonna sommerskisenter til helenroge.no.

De siste dagene har det falt 20 cm med nysnø på Folgefonna, noe som gjør at skisenteret kan tilby skikkelige vinterlige forhold med kuldegrader.

Bli med til Norges største pudderhull...

- Vi venter flere skilag opp på Fonna i løpet av helgen. Fana og Voss har sagt de kommer, men vi har plass til mange flere. Det er minus to grader og fantastisk fine forhold her oppe i dag, sier driftsansvarlig Alv Espeland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer