Puddersnø på Folgefonna

Frem med skiene - det snør.

Puddersnø på Folgefonna
Publisert
Sist oppdatert

Mens du venter på at skidestinasjonene skal åpne, skal du vite at Folgefonn Skisenter fortsatt holder åpent og nylig mottok 20 centimeter puddersnø.

Etter planen skulle siste dagen med åpent skianlegg på Folgefonna vært søndag 12. oktober, men på grunn av snøfall og interesse fra flere skilag, har eierne bestemt at de holder åpent tre helger til.

Slik kupper du alpeferien i vinter...

- Har du vært inne og sett på webkameraet til Folgefonna skisenter i dag? Det er strålende solskinn og silkeføre der oppe og derfor har vi bestemt oss for å holde åpent tre helger til, sier Kjell Jostein Vågen som er en av de nye eierne på Folgefonna sommerskisenter til helenroge.no.

De siste dagene har det falt 20 cm med nysnø på Folgefonna, noe som gjør at skisenteret kan tilby skikkelige vinterlige forhold med kuldegrader.

Bli med til Norges største pudderhull...

- Vi venter flere skilag opp på Fonna i løpet av helgen. Fana og Voss har sagt de kommer, men vi har plass til mange flere. Det er minus to grader og fantastisk fine forhold her oppe i dag, sier driftsansvarlig Alv Espeland.

Hvordan er det med veien oppover til Folgefonna?
- Veien er brøytet og det er fine kjøreforhold for de som kommer med vinterdekk, sier Espeland.

Går du og verker etter å komme i gang med vintersesongen, er altså sommerskisenteret på Folgefonna blitt vinterlig.

Om Folgefonna

Folgefonn Sommar Skisenter ligger på nordsiden av Folgefonna ca. 1.200 m.o.h. Her er alt tilrettelagt for opplevelsesrike dager med skitilbud for alle. Husk at været skifter raskt i høyfjellet. Ta derfor også med varme klær.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer