Pupper, lår og masse stil

BARCELONA: Miniskjørt, nettingstrømper og fete solbriller. Syrefarger, trykk og antikt. Sjekk ut hva som gir streetkred i Barcelona denne våren.

Publisert
Sist oppdatert

Nedover Passeig de Gràcia feier fiffen i hel Burberry-trench og ti centimeters krokodilleskinnstrukne hæler, mens i de mer rocka bydelene Born og Raval er det helt andre effekter som gjelder når en skal vise hva en er god for.

Streetkred i Barcelona

Sprudlende gatemote

Nettingstrømper, knallfarger og ekte 80-tallseffekter som som tights og pumps à la Madonna og Like a virgin. Antikke kåper, blonder og alpeluer. Piratkopierte Custo-trykk og asymmetriske miniskjørt. Dreadlocks og fete solbriller. Skal du til Barcelona i vår kan du forberede deg på et vilt, frekt og ikke minst elegant motebilde. Lar du deg inspirere er du aldri langt fra omgjøre inspirasjonen til et sexy skjørt eller en rå jakke. Catalunya og Barcelona har høyest BNP i Spania og har en stor og sterk tekstilindustri. Innbyggerne er opptatt av design og arkitektur; med disse faktorene i bunnen kan du forberede deg på husmødre i Luis Vuitton-hjelm i skinn og høye hæler på Vespa, treåringer i Prada-sko og kanskje Europas kulest kledde ungdom. La deg likevel ikke lure av den sprudlende fasaden: De spanske lønningene er fortsatt lave (sosialistene går til valg på at minimumslønningene skal heves fra 500 til 600 euro, p.t. tilsvarende 4.200 til 5.040 kroner) og vel en tredjedel av spanjolene bor hjemme hos foreldrene til de har fylt 30 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer