Puter, aviser og iPad

Deilig tilbud, men d-y-r-t ...

SPESIELT TILBUD: Putemeny, bladmeny, iPad på senga? Foto: Hotellet
SPESIELT TILBUD: Putemeny, bladmeny, iPad på senga? Foto: Hotellet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kom beskjeden om at lansering av iPad i Europa er utsatt. Det gjør vondt for de mange desperate som sitter på det gamle kontinentet og venter. For selv om Apples nye mediebrett for eksempel ikke kan brukes i nettbanken og mange av Apples motstandere heller vil se den most fremfor å ha en sånn i hus, så er oppmerksomheten og forventningen stor.

Les også: Vi har testet iPad

En god grunn til å velge suite?

Et hotell i London benytter seg nå av hypen rundt pad-en fra Jobs og co. Og da snakker vi ikke hotell av typen "bo rett over puben for 95 pund" eller et som lover "femstjerners søvn til 90 kroner". Nei, vi snakker den typen hotell som har suiter med navn som Berkeley, Conservatory og Chelsea. Og det er gjester som velger en av disse suitene på The Berkeley som får disponere en iPad under oppholdet. Ferdig installert med et utvalg app-er:

Les også: Nå er London rekordbillig

Så var det prisen da

Suitene koster fra 1.850 pund pluss avgifter per natt. Det tilsvarer priser for rundt 16.800 kroner per natt. Råflott, selv om hotellet ligger i fasjonable Knightsbridge, har fem stjerner og er prisbelønnet for både service og mat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer