Puttet 11 levende kakerlakker i munnen

- En av dem prøvde å krype ned i halsen min.

Puttet 11 levende kakerlakker i munnen
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange idiotiske verdensrekorder der ute, og nylig ble nok en tullete rekord satt.

En amerikaner satte nemlig ny verdensrekord i å putte flest levende kakerlakker i munnen. Travis Fessler (35) hadde 11 sprellende kakerlakker i munnen i over ti sekunder, melder avisen Metro.co.uk.

- En av dem prøvde å krype ned i halsen min. Det var nesten umulig å ikke bli kvalm, sier Fessler, og legger til at han ikke ønsket å svelge noen av dem siden han er vegetarianer.

Hva kan du om skumle krek?

Fessler er forøvrig vant med å gjøre ting utenom det vanlige. Han er profesjonell sverd- og flammesluker, skriver den britiske avisen.

I videoen under kan du se Fessler putte kakerlakkene i munnen. Om du orker...

Kakerlakker i Norge

Kakkerlakker foretrekker varmere strøk, derfor ser du dem ofte på ferier i Syden eller tropiske deler av verden. Men også her til lands finnes disse små krypene.

Ifølge ABS Skadedyrkontroll er kakerlakker utbredt i bygårder i byene. De forekommer også i mange matvareforretninger, restauranter og næringsmiddelindustri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer