Pyramidene Reiser

Her er det lett å bla seg fram og tilbake i bestillingen, og tjenesten husker dine valg.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mulig å starte bestilling eller søk etter reiser rett fra hovedsiden. Pyramidene Reiser har lik bestillingstjeneste som STS Solia.

Antall trinn:Bestillingen går over fem trinn.

Pris:Prisinformasjon kommer først i trinn tre, etter at du har velgt avreisedag og reisevarighet. Detaljert prisinformasjon brutt ned i forsikringer og andre avgifter, er tilgjengelige i en liten popupboks i trinn tre.

Bostedsinformasjon:Kan klikke på hotellnavn og få kataloginformasjon om hotellet samt bilder, i trinn tre.

Rabatt ved internettbestilling?Ja, 100 kroner i nettrabatt per voksen og per betalende barn.

Bestilling av tilleggstjenester:Kan bestille avbestillingsforsikring, transfer, mat på stedet (frokost/halvpensjon). Når du har booket reise, kan du også bestille tilleggstjenester som leiebil, utflukt og tilslutning.

Bestillingstjenestens hukommelse:Kan klikke deg helt tilbake til start, og bestillingstjenesten husker alt du har fylt inn.

Brukerstøtte:Kontaktinformasjon via hovedsiden, med informasjon om telefonnummer og e-postadresse.Responstid på vår e-posthenvendelse var 47 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer