Rå hotelluksus i Roma

Midt i Romas historiske sentrum ligger et flunkende nytt hotell som byr på det ypperste av design, teknologi og luksus.

Publisert
Sist oppdatert

Når du tenker på hoteller i Roma, tenker du nok gjerne på klassiske bygninger med høyt under taket, stukkaturer, mønstrede tapeter og mørke møbler. Men det trenger ikke være sånn. For designfriken kan et besøk i Roma gjerne krones med et opphold på et av byens mest spennende nye hoteller - Es. hotel. Et hotell som av Condé Nast Traveller er kåret til et av de 50 cooleste nye hotellene i verden.

Se bildene fra hotellet her.Flere gode tips for et opphold i Roma.Roma - evig aktuell ferieby.

Skroll ned for mer.Mer sentralt plassert i Roma går det nesten ikke an å bo. Hotellet er en del av et renoveringsprosjekt i kvartalet nær jernbanestasjonen, og her har du alt av romerske godbiter i gangavstand. Og hotellet er en godbit i seg selv, av slik art at store italienske designselskaper gjerne holder konferanser her. Hørt om Dolce & Gabbana? De italienske designerne holdt hus her under DinSides snarvisitt i vår.

Priser

Dette er som du sikkert har skjønt, ikke billig. Men fordelen med slike hoteller er at de først og fremst retter seg mot forretningsreisende. Da kan sommerturisten nyte godt av at prisene er på sitt laveste i juli og august. For et vanlig dobbeltrom med frokost, betaler du 281 euro (2.348 kroner) i juli, og 231 euro (1.930 kroner) i august. Prisen gjelder per rom per natt. Vil du smelle til med en skikkelig suite, betaler du drøye 4.000 kroner per døgn for rommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer