Rå luksus i Malaysia

KAKSE: Vi har bodd på to fem-stjerners hoteller i Malaysia. Se hvordan kaksene bor i Kuala Lumpur og Kota Kinabalu.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du tror at Asia bare består av billige strandbungalower og møkkete hospitser i dystre bakgater tar du feil. Har du lyst på en ferie bestående av skamløs luksus til en overkommelig pris er vår påstand at Asia er midt i blinken. Her kan du unne deg noen dager på ekte fem-stjerners hoteller uten at det behøver å koste skjorta.

I hvert fall hvis du kan triksene – og de får du selvfølgelig her.

God plass - billig arbeidskraft

Når du sjekker inn på et luksushotell i Malaysia er det antagelig to ting du vil stusse over: Hotellenes gigantiske størrelse, og de utallige fasilitetene. Marmor og vannvittig takhøyde er andre stikkord.

De er fulle av mennesker. Og da tenker vi ikke på andre gjester. Vi mener de utallige menneskene som jobber der, ene og alene for å gjøre din tilværelse som gjest mest mulig behagelig. Billig arbeidskraft er forklaringen.Dermed er vi også inne på det som skiller asiatiske luksushoteller fra europeiske. Der de europeiske utgavene ofte er små og intime, er de asiatiske enorme og prangende. På en måte uvant for oss nordboere, men akk så behagelig når du først venner deg til det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer