Rabatt for backpackere

For 250 kroner får du rabatt på hoteller, transport og aktiviteter i 46 land verden rundt.

Backpackertilbud i 46 land.
Backpackertilbud i 46 land. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VIP Backbackers gir rabatter på overnatting, reiser og aktiviteter i 46 land på alle kontintenter til sine medlemmer. For 250 kroner får du et medlemskort som holder i ett år. Tilbudet er åpent for alle, selv om hovedmålgruppen er de mellom 18 og 35 år.

- Det er åpent for alle, og vi har også godt voksne kunder som på fritiden ønsker å bruke reisepengene på opplevelser fremfor dyr overnatting, forteller Line Andreassen Peersen som er markedsddirektør for de VIP Backpackers i de nordiske landene.

1.000 overnattingssteder

VIP Backpackers Resorts International er en overnattingskjede med 1.000 ungdomsherberger, hoteller og resorts over hele verden. Kjeden ble startet i Australia for 16 år siden. Med medlemskort er du sikret minst fem prosent rabatt på overnattingsstedene som er med i ordningen.

Overnattingsstedene er først og fremst lokalisert i byer og tettsteder som har noe å by på i form av opplevelser. De er privateide, og tilbyr overnatting i rom med fra en til fire senger. De aller fleste tilbyr også gjestekjøkken og vaskemaskiner, og mange har egen restaurant, svømmebasseng og bar samt nettkaféer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.