Rabatt om du spiser uten mobilen

Denne restauranten gir deg fem prosent rabatt dersom du legger fra deg mobilen i døra.

Eva Restaurant i Los Angeles gir gjestene sine fem prosent rabatt på restaurantregningen, om du legger fra deg mobilen når du ankommer restauranten. Foto: Eva Restaurant
Eva Restaurant i Los Angeles gir gjestene sine fem prosent rabatt på restaurantregningen, om du legger fra deg mobilen når du ankommer restauranten. Foto: Eva Restaurant Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Restauranten Eva Restaurant har en original rabatt: Dersom du leverer fra deg mobilen når du ankommer restauranten, og altså greier å spise et helt måltid uten nærvær av mobiltelefonen, får du fem prosent rabatt på restaurantregningen.

Les også: Restauranten som lar deg spise i stummende mørke

Godt mottatt

Det originale rabattilbudet har slått godt an, ifølge restauranteierne. De har uttalt til flere amerikanske aviser at så mange som 40 prosent av gjestene har benyttet seg av tilbudet siden det ble lansert i sommer.

Tilbudet er selvsagt helt frivillig, det er ikke forbudt å ta med seg telefonen til bordet. Det finnes imidlertid restauranter som faktisk forbyr deg å bruke mobiltelefonen, på linje med det vi gjerne kjenner fra stillevogner på toget eller liknende.

Eksempelvis har den amerikanske restauranten Perry’s Deli i Chicago totalforbud mot mobilbruk i sine lokaler, og foreslår at du spiser på en mer eksklusiv restaurant dersom du er så viktig at du må bruke telefonen mens du spiser.

Forskjellen mellom Eva Restaurant og andre er altså at de ønsker å belønne gjestene, heller enn å svinge pisken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer