Rabatt på flyet med egen kopp

Reisende som har med egen kopp belønnes med rabatter på fly og flyplasser.

RABATT OM BORD: Har du med egen kopp, kan du få rabatt ved kjøp av varm drikke om bord hos flere flyselskaper. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
RABATT OM BORD: Har du med egen kopp, kan du få rabatt ved kjøp av varm drikke om bord hos flere flyselskaper. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Kampen for å redusere produksjon av avfall viser seg på mange måter i reisebransjen. Det er mange år siden hotellene begynte å kutte avfall ved å bytte de små engangsflakongene med såper og liknende med faste og større dispensere på hotellrommene.

Tidligere denne måneden gikk flyplassen i San Francisco ut med meldingen om at det fra 20. august vil være forbudt å selge vannflasker i plast på flyplassen. Dette er første skritt på veien mot målet om å bli verdens første flyplass med null produksjon av søppel, innen 2021.

Et annet, ikke så drastisk grep, har i løpet av det siste året dukket opp på flere flyplasser og flyselskaper:

Har du med din egen kopp, kan du faktisk få rabatt på kaffe og annen varm drikke, om bord på fly.

Fly med egen kopp

Det amerikanske flybladet Airline Trends forteller om flere flyselskaper som nå tilbyr kundene sine rabatt på varm drikke om bord, dersom kunden har med sin egen kopp:

Lufthansa-eide Eurowings gir passasjerer 20 prosent rabatt på utvalgte varme drikker hvis du har med din egen kopp. Du får da en kaffe for 2 euro i stedet for 2,50 euro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer