Priser 2020

Rabatter i familieparkene

Skal du besøke Tusenfryd, Hunderfossen, Dyreparken, Bø Sommarland eller andre familie- eller fornøyelsesparker i sommer? Her er prisene - og rabattene.

NULL RABATT I DYREPARKEN: Dyreparken i Kristiansand er den dyreste parken blant de største familie- og fornøyelsesparkene i Norge. En dag for hele familien på fire koster fra 1936 kroner - og vil du i tillegg ha inngang til Badelandet er prisen oppe i 2536 kroner for familien. Dyreparken har ingen rabatter, men det er det mange av de andre parkene som har - og som kan kutte billettutgiftene med mange hundrelapper. Foto: NTB scanpix
NULL RABATT I DYREPARKEN: Dyreparken i Kristiansand er den dyreste parken blant de største familie- og fornøyelsesparkene i Norge. En dag for hele familien på fire koster fra 1936 kroner - og vil du i tillegg ha inngang til Badelandet er prisen oppe i 2536 kroner for familien. Dyreparken har ingen rabatter, men det er det mange av de andre parkene som har - og som kan kutte billettutgiftene med mange hundrelapper. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Planlegger du et besøk på Tusenfryd, Dyreparken i Kristiansand, Bø Sommarland eller andre familie- eller fornøyelsesparker i sommer, må du huske å bestille billetter på forhånd. De fleste parkene sier at de vil ha begrenset med kapasitet på grunn av smittevernregler for coronaviruset - og at billetter forhåndsbestilles.

Du kan altså ikke møte opp og tro at du får kjøpt billetter i billettluka når du finner det for godt at det er en god dag for parkliv.

De fleste fornøyelses- og familieparkene sier til Dinside at de ikke har justert prisene i år.

Likevel det langt fra gratis med en dag i parken for en familie - selv om det også er store prisforskjeller.

Som du kan se i vår prisoversikt nedenfor:

  • En dag i Dyreparken i Kristiansand for en familie på fire koster fra 1936 kroner.
  • En dag i Namsskogan Familiepark for familien koster fra 1268 kroner.

Det er imidlertid mulig å gjøre parkbesøket litt rimeligere med rabatter. Nedenfor kan du se hva parkene sier om hvilke rabatter det er mulig å få i deres park.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer