Rabattjakt gir billigere ferie

Sjekk etter denne typen tilbud.

BILLIG CRUISE: Med tog-billett som bevis, kan du få 75 prosent på danskebåten. Foto: Per Ervland
BILLIG CRUISE: Med tog-billett som bevis, kan du få 75 prosent på danskebåten. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det fins mange måter å skaffe seg billige reiser og overnattinger på. Enkelte ganger kan et samarbeid mellom forskjellige aktører dryppe på oss forbrukere, noe Stena Lines kampanje for togpassasjerer er et eksempel på. Her er det NSB-kunder som tilbys lavere priser på danskebåten.

Ny spa-avdeling på danskebåten

75 prosent rabatt

Stena Line-kampanjen gir nemlig alle som reiser til Oslo med NSB for å ta danskebåten til Fredrikshavn, en rabatt på hele 75 prosent. For å ta rabatten i bruk, må man vise frem togbilletten ved innsjekking på terminalen.

– Dette er et gunstig tilbud som vi i hovedsak har gitt til eksisterende kunder. Tilbudet gjør at flere velger å ta toget, samtidig som Stena Line får tilgang til vår kundemasse, sier Håkon Myhre, reiselivsansvarlig i NSB.

Det er langt fra første gang NSB samarbeider med andre reiselivsoperatører på denne måten.

– Vi har hatt liknende samarbeid med blant annet Tusenfryd, Kongeparken og Oppdal skisenter tidligere, og vurderer hele tiden nye samarbeid av denne typen, sier Myhre.

Er du organisert? Sjekk om din fagforening gir rabatter

Rabatter som kort-medlem

Også som bonuskortinnehaver, ved bruk av spesielle kredittkort eller andre typer medlemskap er det mulig å få rabatter på reiser eller overnattinger. Vurderer du en aldri så liten ferietur, kan det lønne seg å sjekke etter eventuelle tilbud her.

Blant annet gjelder dette Trumf-kortholdere, som får 500 kroner i rabatt på pakkereiser med Star Tour. Også Coop Norge tilbyr sine medlemmer det de kaller hotellkupp, der man kan få rabattert overnatting på norske og nordiske hoteller.

Andre som kan benytte seg av forskjellige spesialtilbud er NAF-medlemmer, som får rabatt på blant annet hotellopphold hos forskjellige kjeder, og lavere inngangspris på Legoland. Også ved betaling med for eksempel Diners Club, kan du få spesialtilbud på reiser og hotellopphold.

Disse feriene drømmer vi om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer