Rabattvinter i New York

Få med deg vinteren i New York til lavpris fra 15. desember.

Publisert
Sist oppdatert

Bruker du fortsatt den gamle huskeregelen som sier at en dollar er verdt cirka åtte kroner? Ikke rart du da gruer deg for å velge USA i ferien. Den tiden er imidlertid forbi, og dollarkursen skal ikke lenger få skylden for at en reise til statene blir frustrerende kostbar. Nå får du vekslingskurser under syv kroner for en dollar, og dermed bør verdens fremste storby lokke ekstra mye i vinter.

Se bildene fra New York i julesesongen

Rabatter og tilbud

New York ønsker dessuten å øke antall tilreisende i vinterhalvåret, og det offisielle turistkontoret lokker med rabattprogram fra 15. desember. Paint the Town kalles kampanjen, som tilbyr hotellopphold (en, to eller fire netter), Broadway show, middag, kultur og sightseeing i en rabattpakke. Priser fra 105 dollar, gjelder om du deler rom. Spesielle rabatter for deg som har kort fra American Express. Denne pakken må bestilles senest ti dager før avreise. Trenger du hjelp til å skaffe hotell i en fei, har NY turistkontor egen hotline som assisterer deg døgnet rundt hele året. (Nummer + 1 212 582 3352)

Flere hjemlige reiseselskaper tilbyr pakker til New York i vinter. For eksempel kan du få fly og hotell i to netter fra 4.600 hos Reisefeber. Tre netter i hotell samt fly får du fra 5.115 kroner hos Ebookers. Det kan også tyde på at det gjelder å være rask om man vil benytte seg av SAS direkterute fra Oslo til New York. Den står nemlig i alvorlig fare for å bli lagt ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer